Företag som arbetar med entreprenad i Bollnäs

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Bollnäs så har man flera olika att välja på (totalt finns 10 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Bollnäs. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Bollnäs som är verksamma i Gävleborg.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Bollnäs

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Bollnäs. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Bollnäs, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Bollnäs

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Bollnäs. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Edvinsson Entreprenad AB, Stefan
Söräng Ristg. 5309
821 93 Bollnäs


GMT Gävleborgs Maskin & Transportcentral AB
Renslyckan 4
821 50 BOLLNÄS


Hammarström Lennart Trädgårdsanläggningar AB
Skolallén 2
821 41 BOLLNÄS


Hertsjö Entreprenad AB
Hertsjö 6913
821 91 Bollnäs


Håkan Eriksson Entreprenad
Eriknäsbo 4216
821 93 Bollnäs


Koldemo Entreprenad AB
Läroverksg. 43 C
821 33 Bollnäs


S. Nilssons Lantbruk & Entreprenad
Ängsv. 1
821 30 BOLLNÄS


Staffare AB
Myrbäcksg. 12
821 30 BOLLNÄS


Svets & Gräv AB
Röste 1656
821 94 BOLLNÄS


Wickbers Jordbruks o. Entreprenad AB
Röste 1165
821 94 BOLLNÄS

Annons:

Entreprenadmaskiner i Bollnäs

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Bollnäs behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Bollnäs. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Bollnäs eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Bollnäs till salu på auktion.

Allmän info om Bollnäs

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Areal: 1 287,35 hektar
Antal invånare: 12842, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Bollnäs

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Bollnäs. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Bollnäs du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Gävleborg om det inte finns något företag för dig i Bollnäs

Här finns mer info och uppgifter om Bollnäs.