Företag som arbetar med entreprenad i Offerdal

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Offerdal så har man flera olika att välja på (totalt finns 6 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Offerdal. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Offerdal som är verksamma i Jämtland.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Offerdal

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Offerdal. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Offerdal, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Offerdal

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Offerdal. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Entreprenad Helmer Nilsson AB
Enarsvedjan 211
830 51 Offerdal


Ivarssons Entreprenad Och Fastighets Service,
Tulleråsen 294
830 51 Offerdal


Nilsson, Sven Olov
Bångåsen 517
830 51 Offerdal


Offerdalsskroten Armédemontering
Ede 179
830 51 Offerdal


Olofsson Entreprenad AB, Mats
Ede 214
830 51 Offerdal


Sonnies Schaktservice
Övre Önet 250
830 51 Offerdal

Annons:

Entreprenadmaskiner i Offerdal

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Offerdal behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Offerdal. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Offerdal eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Offerdal till salu på auktion.

Allmän info om Offerdal

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Areal: 2 137 km2
Antal invånare: 2265, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Offerdal

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Offerdal. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Offerdal du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Jämtland om det inte finns något företag för dig i Offerdal

Här finns mer info och uppgifter om Offerdal.