Företag som arbetar med entreprenad i Östersund

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Östersund så har man flera olika att välja på (totalt finns 14 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Östersund. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Östersund som är verksamma i Jämtland.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Östersund

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Östersund. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Östersund, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Östersund

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Östersund. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Attacus Mark & Maskin
Trådv. 18
831 52 östersund


Betonghåltagningar Nordborr AB
Trådv. 10
831 52 östersund


CCAB maskin
Nedre Frejag. 11
831 37 ÖSTERSUND


Elpalko AB
Inspektörsv. 2
831 48 ÖSTERSUND


Engelins Entreprenad AB
Vallv. 8
831 48 ÖSTERSUND


Lars Evert Nilsson AB
Timotejv. 21
831 75 ÖSTERSUND


Lme Lignell Maskin Entreprenad AB
Slånbärsv. 1
831 62 ÖSTERSUND


Maskinring Z (MRZ)
Hagv. 10 A
831 48 ÖSTERSUND


Ope Traktortjänst AB
Ope 199
831 92 östersund


Progredo AB
Stationsplan 1
831 33 ÖSTERSUND


Schaktförmedlingen
Hagv. 23
831 48 ÖSTERSUND


Toréns
N. Åsv. 93
831 52 östersund


Werners Åkeri AB, Åke
Chaufförv. 1
831 48 ÖSTERSUND


Östersunds Glasmästeri AB
Odenskogsv. 36
831 48 ÖSTERSUND

Annons:

Entreprenadmaskiner i Östersund

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Östersund behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Östersund. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Östersund eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Östersund till salu på auktion.

Allmän info om Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Areal: 2 727,55 hektar
Antal invånare: 44327, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Östersund

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Östersund. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Östersund du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Jämtland om det inte finns något företag för dig i Östersund

Här finns mer info och uppgifter om Östersund.