Företag som arbetar med entreprenad i Gällivare

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Gällivare så har man flera olika att välja på (totalt finns 19 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Gällivare. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Gällivare som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Gällivare

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Gällivare. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Gällivare, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Gällivare

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Gällivare. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Fastighet & Entreprenad I Gällivare
Porjusv. 152
982 39 Gällivare


Gellivare Last & Entreprenad, Gleab, AB
Norskav. 13
982 36 GÄLLIVARE


Gustav Nilsson Entreprenad AB
Skomakarev. 18
982 38 GÄLLIVARE


Gällivare Traktor AB
Traktorvägen
982 38 GÄLLIVARE


Hantverkspärlan
Laestadiusv. 28
982 36 GÄLLIVARE


Henna Johansson Sport Consulting AB
Vallmov. 2
982 35 Gällivare


Jonsson Entreprenad Norrland, AB
Mandolinstigen 20
982 35 Gällivare


K-Å Pittja Ren och Entreprenad
Porjusv. 40
982 39 Gällivare


Kent Lundberg Entreprenad Fastighet AB
Porjusv. 152
982 39 Gällivare


Klubbens Entreprenad AB
Storg. 2
982 31 Gällivare


Lund Åkeri & Entreprenad AB, Göte
Sjötorgsg. 5
982 34 GÄLLIVARE


Maskintjänst AB
Maskinv. 5
982 38 GÄLLIVARE


Nivas Last & Oljetransport AB
Snickarv. 11
982 38 GÄLLIVARE


Nordic Entreprenad I Gällivare AB
Postg. 1
982 31 Gällivare


Näckstams Åkeri & Entreprenad AB
Maskinv. 7
982 38 GÄLLIVARE


Ronalds Entreprenad AB
070 - 600 99 83Steve Tiensuu Entreprenad I Gällivare AB
Sömmerskev. 20
982 38 GÄLLIVARE


Svets Entreprenad Konstruktion Awj AB
Transportv. 7
982 38 GÄLLIVARE


Wuopios Entreprenad Maskiner AB
Ågatan 10
982 34 GÄLLIVARE

Annons:

Entreprenadmaskiner i Gällivare

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Gällivare behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Gällivare. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Gällivare eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Gällivare till salu på auktion.

Allmän info om Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Areal: 747,79 hektar
Antal invånare: 8449, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Gällivare

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Gällivare. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Gällivare du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Norrbotten om det inte finns något företag för dig i Gällivare

Här finns mer info och uppgifter om Gällivare.