Företag som arbetar med entreprenad i Kalix

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Kalix så har man flera olika att välja på (totalt finns 13 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Kalix. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Kalix som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Kalix

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Kalix. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Kalix, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Kalix

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Kalix. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Bergeforsens Fastighetsförvaltning & Entreprenad AB
Skiljev. 5
952 61 Kalix


Ekholms Entreprenad Fiske & Sjötransport
Storön 602
952 91 KALIX


Entreprenad i Mansheden AB
Mansheden 47
952 93 KALIX


Harilas Gräv-och Åkeri AB
Kaptensv. 5
952 63 Kalix


Henrys Maskinservice
Energiv. 7
952 31 KALIX


Ingart Olsson Traktorfirma KB
Centralg. 11
952 34 Kalix


Jonas Martén Skog & Trä
Forsbyn 246
952 93 KALIX


Kalix Last HB
Vassholmsv. 3
952 35 KALIX


Mark O Anläggningskonsulterna I Kalix AB
Björkholmsv. 15
952 97 KALIX


Norrbottens Maskin & Industriteknik AB
Lillgränd 14
952 61 Kalix


Nova Industri AB
Svetsv. 2
952 61 Kalix


Småkvarns Lantbruk AB
Småkvarn 42
952 92 Kalix


T. I Entreprenad AB
Gjutarv. 5
952 36 Kalix

Annons:

Entreprenadmaskiner i Kalix

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Kalix behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Kalix. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Kalix eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Kalix till salu på auktion.

Allmän info om Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Areal: 757,36 hektar
Antal invånare: 7299, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Kalix

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Kalix. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Kalix du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Norrbotten om det inte finns något företag för dig i Kalix

Här finns mer info och uppgifter om Kalix.