Företag som arbetar med entreprenad i Luleå

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Luleå så har man flera olika att välja på (totalt finns 18 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Luleå. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Luleå som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Luleå

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Luleå. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Luleå, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Luleå

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Luleå. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

BDL Entreprenad AB
Färjv. 36
972 53 Luleå


BDX Företagen AB
Kallaxv. 190 Kallaxheden
975 95 LULEÅ


Carlssons Lastmaskiner i Luleå AB
Torpslingan 23
973 47 Luleå


GT-Center
Nordkalottvägen 14
972 54 LULEÅ


Kallax Jord & Skogsbruk HB
Fiskehamnsv. 84
975 95 LULEÅ


Lauris Bygg O Entreprenad
Bensby Långänget 40
975 61 Luleå


Leijons Last & Transport
Klubbv. 50
975 92 Luleå


Lendholms Entreprenad AB
Smedsbyv. 960
975 98 Luleå


M Björnström All Entreprenad
Björkg. 31
973 31 LULEÅ


Metsundets Lamm AB
Metsundsv. 80
975 97 LULEÅ


Nema AB
Köpmang. 31
972 33 Luleå


Nilssons Entr. AB, Ove
Hällbruksg. 26
974 35 Luleå


Nilssons Last & Grävmaskiner, AB
Näverv. 15
972 53 Luleå


Peab
Depåv. 4 C
973 47 Luleå


R. Sandorf Entreprenad
Ängesbyv. 784
975 98 Luleå


Skellefteå Industririvning O Sprängkonsult AB
Majv. 41
973 31 LULEÅ


Staffare AB
Nickbyn 31
975 97 LULEÅ


Swenav I Luleå AB
Furulundsg. 7
972 53 Luleå

Annons:

Entreprenadmaskiner i Luleå

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Luleå behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Luleå. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Luleå eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Luleå till salu på auktion.

Allmän info om Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Areal: 2 908,97 hektar
Antal invånare: 46607, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Luleå

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Luleå. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Luleå du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Norrbotten om det inte finns något företag för dig i Luleå

Här finns mer info och uppgifter om Luleå.