Företag som arbetar med entreprenad i Öjebyn

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Öjebyn så har man flera olika att välja på (totalt finns 10 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Öjebyn. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Öjebyn som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Öjebyn

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Öjebyn. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Öjebyn, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Öjebyn

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Öjebyn. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Bioenergi Kross i Sverige AB
Ulriksg. 1
943 35 ÖJEBYN


Gräv & Transport i Piteå AB
Mejselv. 6
943 36 öjebyn


Hortlax Plattsättning Entreprenad AB
Taktv. 2
943 32 öjebyn


NJH Entreprenad AB
Rågrindsv. 13
943 32 öjebyn


Piteå Mark & Entreprenad AB
Hammarv. 51
943 36 öjebyn


Piteå Teknik & Entreprenad AB
Hammarv. 29
943 36 öjebyn


Piteå Teknik&Entrepenad KB
Hammarv. 29
943 36 öjebyn


Rattik Entreprenad AB
Öjag. 30
943 31 ÖJEBYN


Traktor-City i Norrland AB
Hammarv. 39
943 36 öjebyn


Öjeby Maskin & Entreprenad
Nyckelvägen
943 36 öjebyn

Annons:

Entreprenadmaskiner i Öjebyn

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Öjebyn behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Öjebyn. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Öjebyn eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Öjebyn till salu på auktion.

Allmän info om Öjebyn

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Areal:
Antal invånare: 4008, år 1990

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Öjebyn

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Öjebyn. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Öjebyn du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Norrbotten om det inte finns något företag för dig i Öjebyn

Här finns mer info och uppgifter om Öjebyn.