Företag som arbetar med entreprenad i Tärendö

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Tärendö så har man flera olika att välja på (totalt finns 3 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Tärendö. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Tärendö som är verksamma i Norrbotten.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Tärendö

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Tärendö. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Tärendö, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Tärendö

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Tärendö. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Aldenlövs Entreprenad
Männikkö 132
980 61 TÄRENDÖ


Bertil Ojas Entreprenad AB
Saittarova 82
980 61 TÄRENDÖ


Tärendö Entreprenad AB
Heinonen 7
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Entreprenadmaskiner i Tärendö

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Tärendö behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Tärendö. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Tärendö eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Tärendö till salu på auktion.

Allmän info om Tärendö

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Areal: 39 hektar
Antal invånare: 156, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Tärendö

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Tärendö. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Tärendö du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Norrbotten om det inte finns något företag för dig i Tärendö

Här finns mer info och uppgifter om Tärendö.