Företag som arbetar med entreprenad i Linghem

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Linghem så har man flera olika att välja på (totalt finns 11 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Linghem. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Linghem som är verksamma i Östergötland.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Linghem

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Linghem. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Linghem, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Linghem

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Linghem. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

BK maskinservice AB
Gullvivev. 9
585 64 Linghem


Bo-Görans Bygg & Entreprenad AB
Porfyrv. 5
585 63 LINGHEM


Grävtjänst H Lennartsson
Örtomta Hageby Västergård 1
585 62 Linghem


Jan Knutssons Åkeri O Entreprenad
Åkerstorpsvägen Mossebo
585 61 LINGHEM


Junhammars Entreprenad AB
Kamomillv. 5
585 64 Linghem


Klockners Maskingrävning AB
Göstad Västergård
585 62 Linghem


Lönns Entreprenad
L. Bjursholmen 1
585 61 LINGHEM


Pdf Entreprenad & Försäljning
Särstad 1
585 63 LINGHEM


Stefan O. Karlsson Entreprenad & Rostskydd AB
Asptorpet 2
585 61 LINGHEM


Td Fernströms Entreprenad AB
Sandstensv. 11
585 63 LINGHEM


Vårdsberg Energi & Entreprenad AB
St. Bjärby 1
585 61 LINGHEM

Annons:

Entreprenadmaskiner i Linghem

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Linghem behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Linghem. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Linghem eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Linghem till salu på auktion.

Allmän info om Linghem

Linghem är en tätort i Linköpings kommun, Östergötland. Linghem ligger 10 km öster om Linköping. Orten passeras av Länsväg E 796 och Södra stambanan. De största arbetsplatserna är servicehuset med grannskapshus, Linghemsskolan (högstadium) och Himnaskolan (låg/mellanstadium).

Areal: 174,62 hektar
Antal invånare: 2804, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Linghem

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Linghem. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Linghem du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Östergötland om det inte finns något företag för dig i Linghem

Här finns mer info och uppgifter om Linghem.