Företag som arbetar med entreprenad i Kivik

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Kivik så har man flera olika att välja på (totalt finns 5 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Kivik. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Kivik som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Kivik

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Kivik. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Kivik, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Kivik

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Kivik. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Andersson Åkeri och Entreprenad i Ravlunda AB
Ravlunda Byav. 1
277 37 Kivik


Anderssons Åkeri Och Entreprenad I Ravlunda AB
Ravlunda 4
Kivik


Nordin Entreprenad AB
Avenboksv. 3
277 31 Kivik


Nordin, Gunnar
Avenboksv. 3
277 31 Kivik


Tunbyholms Gräv & Schakt AB
Alekärrsv. 34
277 31 Kivik

Annons:

Entreprenadmaskiner i Kivik

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Kivik behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Kivik. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Kivik eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Kivik till salu på auktion.

Allmän info om Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Areal: 125,26 hektar
Antal invånare: 960, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Kivik

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Kivik. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Kivik du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Skåne om det inte finns något företag för dig i Kivik

Här finns mer info och uppgifter om Kivik.