Företag som arbetar med entreprenad i Limhamn

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Limhamn så har man flera olika att välja på (totalt finns 8 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Limhamn. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Limhamn som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Limhamn

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Limhamn. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Limhamn, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Limhamn

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Limhamn. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Arbetskraft Öresund AB
Schaktugnsg. 6
216 16 Limhamn


Bjurnemaskiner
Limhamnsv. 88
216 18 Limhamn


Bobcat-Örestad - The Charon Co AB
Sundholmsg. 40
216 41 Limhamn


Ekroths Entreprenad AB
Gunnarstorpsg. 23
216 22 LIMHAMN


Eurocon Equipment C.S
Skräddareg. 10
216 18 Limhamn


JWJ Byggnation
Bockg. 37
216 14 Limhamn


Malmö Håltagning AB
Limhamnsgårdens Allé 23
216 16 Limhamn


Wressmarks Åkeri & Entreprenad AB
V. Kalkbrottsgränd 17 C
216 12 Limhamn

Annons:

Entreprenadmaskiner i Limhamn

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Limhamn behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Limhamn. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Limhamn eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Limhamn till salu på auktion.

Allmän info om Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Areal: 102 hektar
Antal invånare: 5674, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Limhamn

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Limhamn. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Limhamn du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Skåne om det inte finns något företag för dig i Limhamn

Här finns mer info och uppgifter om Limhamn.