Företag som arbetar med entreprenad i Lund

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Lund så har man flera olika att välja på (totalt finns 5 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Lund. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Lund som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Lund

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Lund. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Lund, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Lund

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Lund. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Fältmontören Skåne AB
Stångby Prästgård 462
225 91 Lund


G.Dahlqvist Måleri AB
Höstbruksv. 12
226 60 LUND


Kävlinge Golv Miljö AB
Åsav. 8
222 70 Lund


Lunds Grusterminal AB
Nöbbelövs Byg. 12
226 53 LUND


Stångby Maskin AB
Vallkärratorn 521
225 91 Lund

Annons:

Entreprenadmaskiner i Lund

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Lund behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Lund. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Lund eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Lund till salu på auktion.

Allmän info om Lund

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Areal: 2 575,03 hektar
Antal invånare: 82800, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Lund

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Lund. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Lund du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Skåne om det inte finns något företag för dig i Lund

Här finns mer info och uppgifter om Lund.