Företag som arbetar med entreprenad i Oxie

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Oxie så har man flera olika att välja på (totalt finns 9 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Oxie. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Oxie som är verksamma i Skåne.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Oxie

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Oxie. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Oxie, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Oxie

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Oxie. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Axial Transport & Entreprenad AB
Glostorpsv. 2
238 41 OXIE


Casolino AB
Företagsvägen 6
238 37 Oxie


Dema Bygg Entreprenad AB
Kullaholmsv. 11
238 37 Oxie


Ekologisk Entreprenad I Skåne AB
Flamtegelv. 57
238 39 Oxie


Fb Flytt & Logistik HB
Kristinebergsv. 1 D
238 37 Oxie


Hunab AB
Oxietorpsv. 6
238 35 Oxie


Oxie Maskinservice HB
Vångav. 1
238 41 OXIE


Rivex Entreprenad AB
Svedalav. 129
238 41 OXIE


Rivningsentreprenad I Lund AB
Virkesv. 13
238 37 Oxie

Annons:

Entreprenadmaskiner i Oxie

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Oxie behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Oxie. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Oxie eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Oxie till salu på auktion.

Allmän info om Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Areal: 429,22 hektar
Antal invånare: 11493, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Oxie

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Oxie. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Oxie du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Skåne om det inte finns något företag för dig i Oxie

Här finns mer info och uppgifter om Oxie.