Företag som arbetar med entreprenad i Katrineholm

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Katrineholm så har man flera olika att välja på (totalt finns 11 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Katrineholm. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Katrineholm som är verksamma i Södermanland.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Katrineholm

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Katrineholm. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Katrineholm, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Katrineholm

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Katrineholm. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Boda Gräv & Markservice
Boda 7
641 96 Katrineholm


Bullervalla AB
Kärrsätter Bullervalla
641 93 KATRINEHOLM


Bullervalla AB
Kärrsätter Bullervalla
641 93 KATRINEHOLM


Jockes Kompaktmaskiner
Forssjö Björnkälla
641 93 KATRINEHOLM


KA:s Grävtjänst i Bettna AB
Tallåsv. 22
641 34 Katrineholm


Sörmlands Maskinservice
Videv. 6
641 49 Katrineholm


Ulf A Gräv O Markarbeten AB
Forsabro Kärrsäter
641 91 KATRINEHOLM


VESAM AB
Sågareg. 1
641 33 KATRINEHOLM


VMP Group
Fredsg. 17
641 30 Katrineholm


Valla Entreprenad
Jungfrug. 4 C
641 31 KATRINEHOLM


m4 gruppen AB
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM

Annons:

Entreprenadmaskiner i Katrineholm

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Katrineholm behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Katrineholm. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Katrineholm eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Katrineholm till salu på auktion.

Allmän info om Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Areal: 1 146,25 hektar
Antal invånare: 21993, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Katrineholm

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Katrineholm. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Katrineholm du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Södermanland om det inte finns något företag för dig i Katrineholm

Här finns mer info och uppgifter om Katrineholm.