Företag som arbetar med entreprenad i Farsta

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Farsta så har man flera olika att välja på (totalt finns 14 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Farsta. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Farsta som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Farsta

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Farsta. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Farsta, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Farsta

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Farsta. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

A.M Bygg & Takbolaget I Sthlm AB
Sjöskumsv. 10
123 57 FARSTA


Alltransport & Entreprenad I Stockholm
Dansbanev. 2
123 52 Farsta


Ansveamåleri
Storforsplan 5
123 47 Farsta


Birka Riv och Fasad AB
Forshagag. 58
123 31 FARSTA


Camfes AB
Hauptv. 77
123 58 Farsta


Canriva HB
073 - 417 71 62Familjebilcenter i Stockholm AB
Molkomsbacken 28
123 33 FARSTA


Farsta Bygg AB
Värmlandsv. 145
123 48 FARSTA


Linderoth Entreprenad AB
Albatrossv. 7
123 52 Farsta


Newind Entreprenad AB
Lysviksg. 34
123 42 FARSTA


Peter Sjölund Bygg & Entreprenad AB
Vipv. 2
123 52 Farsta


Silfverhuths Bygg & Entreprenad AB
Brattforsg. 2
123 50 Farsta


Ssmg Entreprenad HB
Nykroppag. 8
123 32 Farsta


Swegroup All Service AB
Stadsbudsv. 3
123 54 Farsta

Annons:

Entreprenadmaskiner i Farsta

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Farsta behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Farsta. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Farsta eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Farsta till salu på auktion.

Allmän info om Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Areal: 237 hektar
Antal invånare: 12 673 , år 2012

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Farsta

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Farsta. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Farsta du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Stockholm om det inte finns något företag för dig i Farsta

Här finns mer info och uppgifter om Farsta.