Företag som arbetar med entreprenad i Järna

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Järna så har man flera olika att välja på (totalt finns 20 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Järna. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Järna som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Järna

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Järna. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Järna, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Järna

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Järna. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Acrux Entreprenad AB
Björnängs Entreprenad AB
070 - 572 44 69Bröderna Kollbergs Grävmaskiner AB
Ängstugan
153 95 JÄRNA


Carlsson Bygg och Fastighetsservice, T
Vretv. 5
153 37 JÄRNA


Entreprenad Ludvig Henricsson Järna
ÖRSTA
153 95 JÄRNA


Entreprenad Svarttorp AB
Svarttorp 12
153 95 JÄRNA


Epv Entreprenad AB
Svarttorp 13
153 95 JÄRNA


Grävsnabben AB
Haga Gård
153 95 JÄRNA


Hus & Hem I Örby Entreprenad AB
Billstav. 59
153 95 JÄRNA


Jametso Mälarregion
Liljestigen 11
153 36 Järna


Kvarnsjön Entreprenad AB
Kallfors Gård
153 95 JÄRNA


Löndqvist Schakt&Entrepenad
Snorpv. 33 Asphöjden
153 95 JÄRNA


Maskin & Konstruktions Entreprenad i Järna AB
Trafikplats Järna
153 95 JÄRNA


Närmiljö Holm & Co, AB
Pimpelv. 1
153 35 JÄRNA


Olof Törnblom Entreprenad AB
Simsjön 6
153 95 JÄRNA


Osmens Åkeri AB, B
Borgsöv. 16
153 95 JÄRNA


Rudsjön Entreprenad AB
Kallfors Gård
153 95 JÄRNA


Seam Entreprenad AB
Haga Gård
153 95 JÄRNA


Stretto AB
070 - 444 41 00Torehill Fastighet & Entreprenad HB
Sunnemov. 9
153 32 Järna

Annons:

Entreprenadmaskiner i Järna

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Järna behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Järna. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Järna eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Järna till salu på auktion.

Allmän info om Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Areal: 393,19 hektar
Antal invånare: 6 377, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Järna

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Järna. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Järna du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Stockholm om det inte finns något företag för dig i Järna

Här finns mer info och uppgifter om Järna.