Företag som arbetar med entreprenad i Kista

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Kista så har man flera olika att välja på (totalt finns 15 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Kista. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Kista som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Kista

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Kista. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Kista, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Kista

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Kista. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Adecco Sweden AB
Kistagången 16
164 40 KISTA


Clean Snabben Väst AB
Hillerödsgränd 3
164 46 KISTA


Franq Entreprenad AB
Tavastehusg. 19
164 79 KISTA


JH Mark Entreprenad i Stockholm AB
Torshamnsg. 30 D
164 40 KISTA


Jocke Lilja Bygg & Entreprenad AB
Österög. 1
164 40 KISTA


Kista Byggpartner & Entreprenad AB
Århusg. 233
164 45 Kista


Millroth Och Malmberg Multimotion AB
Hanstavägen 80
164 55 KISTA


Nordena Entreprenad AB
Kista Allév. 33
164 55 KISTA


ONE Nordic
Torshamnsg. 39 A
164 40 KISTA


ONE Nordic
Finlandsg. 22 A
164 74 Kista


Obededom HB
Sibeliusgången 16
164 73 KISTA


Pkm Entreprenad
Oslog. 13
164 31 KISTA


Placera Personal AB
Kista Science Tower
164 53 KISTA


Sthlm Enter Service AB
Österög. 1
164 40 KISTA


Torpheimer I Stockholm AB
Isafjordsg. 22 A
164 40 KISTA

Annons:

Entreprenadmaskiner i Kista

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Kista behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Kista. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Kista eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Kista till salu på auktion.

Allmän info om Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Areal: 414 hektar
Antal invånare: 12 027, år 2014

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Kista

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Kista. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Kista du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Stockholm om det inte finns något företag för dig i Kista

Här finns mer info och uppgifter om Kista.