Företag som arbetar med entreprenad i Kungsängen

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Kungsängen så har man flera olika att välja på (totalt finns 16 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Kungsängen. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Kungsängen som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Kungsängen

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Kungsängen. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Kungsängen, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Kungsängen

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Kungsängen. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
Österv. 66
196 30 Kungsängen


Cbi Stockholm AB
Kraftv. 38
196 37 KUNGSÄNGEN


Christer Edlind Entreprenad AB
Enstav. 11
196 93 KUNGSÄNGEN


Dj Entreprenad
Tvärflöjtstigen 24
196 37 KUNGSÄNGEN


G. Sundell Entreprenad AB
Aspviksv. 2
196 93 KUNGSÄNGEN


J W:s Grävtjänst
Rådjursv. 33
196 31 KUNGSÄNGEN


Jinex Entreprenad & Förvaltning AB
076 - 943 44 88Kct Produktion AB
Diamantstigen 8
196 33 KUNGSÄNGEN


Liebherr - Sverige AB
Effektv. 14
196 37 KUNGSÄNGEN


Mikael Sandström Entreprenad AB
Bergv. 14 D
196 31 KUNGSÄNGEN


Norrabygg & Fastighet HB
Klosterv. 19
196 31 KUNGSÄNGEN


Pan Trading Machinery AB
Mätarv. 21
196 37 KUNGSÄNGEN


Thanings Entreprenad, Fredrik
Länsmans v. 4
196 34 Kungsängen


Tkw Trading AB
Kungsv. 6 B
196 41 Kungsängen


Upplands-Bro Schakt AB
Vickbergahöjden 3
196 93 KUNGSÄNGEN


WilleCenter i Stockholm AB
Kraftv. 38
196 37 KUNGSÄNGEN

Annons:

Entreprenadmaskiner i Kungsängen

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Kungsängen behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Kungsängen. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Kungsängen eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Kungsängen till salu på auktion.

Allmän info om Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Areal: 362,57 hektar
Antal invånare: 9 382, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Kungsängen

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Kungsängen. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Kungsängen du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Stockholm om det inte finns något företag för dig i Kungsängen

Här finns mer info och uppgifter om Kungsängen.