Företag som arbetar med entreprenad i Ösmo

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Ösmo så har man flera olika att välja på (totalt finns 12 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Ösmo. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Ösmo som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Ösmo

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Ösmo. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Ösmo, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Ösmo

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Ösmo. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Alex Skogsservice AB
Älby 32
148 91 ÖSMO


Bladhs Sprängservice
Ängsv. 11
148 30 ösmo


Bygg Sören
Måsv. 6
148 34 ösmo


H. Wallins Bygg & Entreprenad Service
Skivlingsv. 6
148 91 ÖSMO


Hc-Konsult & Entreprenad
Situna Byv. 10
148 91 ÖSMO


Jursta Såg & Entreprenad KB
Jursta 22
148 91 ÖSMO


Karlssons Åkeri & Entreprenad AB
Soludden 16
148 92 ösmo


No 71 Entreprenad
Skogsv. 6
148 30 ösmo


Patrik Norman Entreprenad AB
Djursnäs Allé 42
148 92 ösmo


Pentka Demolition AB
Snorresv. 10
148 33 ÖSMO


Psp Entreprenad
Ogesta Gård 11
148 91 ÖSMO


Ösmo Entreprenad AB
Strömstarev. 9
148 34 ösmo

Annons:

Entreprenadmaskiner i Ösmo

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Ösmo behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Ösmo. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Ösmo eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Ösmo till salu på auktion.

Allmän info om Ösmo

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Areal: 219,37 hektar
Antal invånare: 3911, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Ösmo

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Ösmo. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Ösmo du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Stockholm om det inte finns något företag för dig i Ösmo

Här finns mer info och uppgifter om Ösmo.