Företag som arbetar med entreprenad i Skärholmen

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Skärholmen så har man flera olika att välja på (totalt finns 12 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Skärholmen. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Skärholmen som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Skärholmen

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Skärholmen. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Skärholmen, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Skärholmen

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Skärholmen. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Ams El VVS AB
Måsholmstorget 3
127 48 Skärholmen


Arbetslag Bygg & Entreprenad I Stockholm AB
Ekholmsv. 241
127 46 Skärholmen


D Y S Service AB
Hållsätrabacken 37
127 36 SKÄRHOLMEN


Dp Maskin- & Fastighetsservice
Stensätrav. 5
127 39 Skärholmen


Hallin Entreprenad
Eksätrav. 555
127 38 SKÄRHOLMEN


Ia Sthlm Entreprenad AB
Ekholmsv. 243
127 46 Skärholmen


M L Mark & Fastighetsservice AB
Laxholmsbacken 70
127 42 Skärholmen


Mattes Riv & Bygg AB
Aspsätrav. 8
127 37 Skärholmen


Mohammed Jawad, Hayder
Ålgrytev. 141
127 31 Skärholmen


Nn Entreprenad & VVS AB
Ängsholmsgränd 14
127 42 Skärholmen


Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Svanholmsv. 2
127 43 SKÄRHOLMEN


Stockholms Bygg & Rivexpert AB
Vita Liljans v. 59
127 60 Skärholmen

Annons:

Entreprenadmaskiner i Skärholmen

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Skärholmen behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Skärholmen. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Skärholmen eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Skärholmen till salu på auktion.

Allmän info om Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Areal: 189 hektar
Antal invånare: 8488, år 2014

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Skärholmen

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Skärholmen. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Skärholmen du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Stockholm om det inte finns något företag för dig i Skärholmen

Här finns mer info och uppgifter om Skärholmen.