Företag som arbetar med entreprenad i Tumba

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Tumba så har man flera olika att välja på (totalt finns 14 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Tumba. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Tumba som är verksamma i Stockholm.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Tumba

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Tumba. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Tumba, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Tumba

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Tumba. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Ak Schakt o Entreprenad AB
Finkmossv. 174
147 34 Tumba


Boander Svets & Entreprenad Service AB
Vreta Gårds v. 37
147 43 Tumba


Brantfalks Entreprenad AB
Bergfotsvägen 17
147 33 Tumba


Gentium Nr Lxv AB
Aspenv. 41
147 44 TUMBA


Globen Entreprenad AB
Sporres v. 3
147 31 TUMBA


Hydrema Sverige AB
Himmelsbodav. 5
147 39 TUMBA


J W Söderberg Försäljnings AB
Skyttbrinksv. 32
147 39 TUMBA


JW Söderberg Trading & transportteknik AB
Skyttbrinksv. 32
147 39 TUMBA


Järna Maskin & Hydraulik AB
Tunabergsv. 6
147 43 Tumba


Karneval AB
Skyttbrinksv. 11
147 39 TUMBA


Rivhjälpen I Tumba AB
Ugglev. 103
147 34 Tumba


Rivjätten AB
Rådjursv. 263
147 34 Tumba


Sk Rivning
Munkhättev. 21 B
147 45 Tumba


Swedish Lorry Parts AB
Hans Stahles v. 7
147 41 Tumba

Annons:

Entreprenadmaskiner i Tumba

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Tumba behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Tumba. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Tumba eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Tumba till salu på auktion.

Allmän info om Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Areal: 1 773,53 ha
Antal invånare: 37 852, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Tumba

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Tumba. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Tumba du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Stockholm om det inte finns något företag för dig i Tumba

Här finns mer info och uppgifter om Tumba.