Företag som arbetar med entreprenad i Östhammar

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Östhammar så har man flera olika att välja på (totalt finns 9 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Östhammar. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Östhammar som är verksamma i Uppsala.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Östhammar

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Östhammar. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Östhammar, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Östhammar

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Östhammar. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Dicks Maskin Service AB
Söderby 519
742 93 ÖSTHAMMAR


Falk Entreprenad AB
Forsmarks Bruk 1
742 94 östhammar


JOKAB, John Karlsson Åkeri AB
Verkstadsv. 7
742 34 östhammar


Johnny Olsson Entreprenad
Kallvik 16
742 93 ÖSTHAMMAR


Ml:S Schakt
Sund 188
742 93 ÖSTHAMMAR


Roslagens Metallåtervinning AB
Långalma 157
742 91 ÖSTHAMMAR


Söderby Bygg
Hanunda 194
742 92 östhammar


Wadjet Pumps HB
Uppskedika 347
742 92 östhammar


Östhammars Riv Och Sanering
Kanalv. 20
742 92 östhammar

Annons:

Entreprenadmaskiner i Östhammar

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Östhammar behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Östhammar. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Östhammar eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Östhammar till salu på auktion.

Allmän info om Östhammar

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Areal: 376,42 hektar
Antal invånare: 4534, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Östhammar

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Östhammar. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Östhammar du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Uppsala om det inte finns något företag för dig i Östhammar

Här finns mer info och uppgifter om Östhammar.