Företag som arbetar med entreprenad i Jörn

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Jörn så har man flera olika att välja på (totalt finns 2 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Jörn. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Jörn som är verksamma i Västerbotten.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Jörn

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Jörn. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Jörn, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Jörn

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Jörn. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Ikaros Entreprenad AB
Hornsträsk 103
936 94 Jörn


Kalles Entreprenad
Myrheden 41
936 94 Jörn

Annons:

Entreprenadmaskiner i Jörn

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Jörn behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Jörn. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Jörn eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Jörn till salu på auktion.

Allmän info om Jörn

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Areal: 202,68 hektar
Antal invånare: 797, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Jörn

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Jörn. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Jörn du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Västerbotten om det inte finns något företag för dig i Jörn

Här finns mer info och uppgifter om Jörn.