Företag som arbetar med entreprenad i Umeå

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Umeå så har man flera olika att välja på (totalt finns 17 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Umeå. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Umeå som är verksamma i Västerbotten.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Umeå

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Umeå. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Umeå, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Umeå

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Umeå. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Allmiljö AB
Förrådsv. 31
901 32 Umeå


Ansa Redovisning AB
N. Obbolav. 112 A
904 22 Umeå


Backlunds Skog AB
Björnv. 208
906 43 UMEÅ


Bdx Företagen AB
Strömv. 8
901 32 Umeå


Björns Grävtjänst AB
Stöcksjö 63
905 80 UMEÅ


Boströms Traktor & Maskin
Alviksv. 1
904 22 Umeå


Degersjö Entreprenad & Plåt AB
Grubbev. 66
903 61 Umeå


GT-Center
Kabelvägen 8
901 33 UMEÅ


Grusschakt AB
Mätarv. 19
901 33 UMEÅ


Kent Nilssons Bil & Maskin i Umeå AB
Löpev. 18
906 20 Umeå


Nilsson Grävmaskiner AB, Viktor
Skepparg. 25
904 31 Umeå


ONE Nordic
Björnv. 15 E
906 40 Umeå


Ola J:s Plåt AB
Lärlingsg. 29 B
904 22 Umeå


Ronny Persson Traktor i Umeå AB
Vallmov. 57
903 52 Umeå


Tegs Entreprenad AB
Ringv. 77
904 21 UMEÅ


Torbjörn Sundh Entreprenad AB
Manusgränd 3
903 64 UMEÅ


Väghyveltjänst H Johansson AB
Kåddis 80
905 92 Umeå

Annons:

Entreprenadmaskiner i Umeå

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Umeå behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Umeå. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Umeå eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Umeå till salu på auktion.

Allmän info om Umeå

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Areal: 34,15 km2
Antal invånare: 79594, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Umeå

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Umeå. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Umeå du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Västerbotten om det inte finns något företag för dig i Umeå

Här finns mer info och uppgifter om Umeå.