Företag som arbetar med entreprenad i Sala

Annons:
Ifall du letar efter företag inom entreprenad i Sala så har man flera olika att välja på (totalt finns 11 olika). Men beroende på vilka krav du har på företagen är det inte säkert att du hittar ett entreprenadföretag i Sala. Skulle det vara så att de som finns aktiva i sin stad inte passar dina krav så kan du istället kolla efter andra företag i nära Sala som är verksamma i Västmanland.
Annons:

Längre ned hittar du också kontaktuppgifter till alla företag som arbetar med entreprenad i Sala

Innan du tar kontakt med någon av företagen finns det en del saker du först bör skriva ned. Detta då det finns vissa detaljer man ska kontrollera och ha framför sig när man diskuterar med en entreprenör i Sala. Du bör till exempel veta hur mycket pengar du har att röra dig med och när du tänkt att arbetet ska göras eftersom företaget måste veta detta och kommer utan tvekan att fråga. Du bör också veta vilken typ av entreprenad som du vill ha utfört eftersom det finns olika former, t.ex. totalentreprenad, generalentreprenad och delad entreprenad. Alla denna information kan du också använda för att välja ut ett lämpligt entreprenadföretag i Sala, så att kolla detta kan hjälpa dig redan innan du överväger att kontakta någon.

Företag som utför entreprenad i Sala

Här är vår lista över alla olika entreprenörer och firmor som kan utföra entreprenad i Sala. Beroende på typen av firma är dem lämpliga för olika typer av projekt inom bygg och entreprenad.

Alriks Entreprenad, AB
Åbyv. 28
733 91 Sala


Beckers Entreprenad, AB
Löt 116
733 93 Sala


Erik Johansson Lantbruk & Maskin AB
Sör Kärrbäck 106
733 92 SALA


Gräv & Skog i Tärna
Bännebo
733 93 Sala


Gräv ERU AB
Kyllinge Solbacken 135
733 92 SALA


Hartitech, AB
Östersala Tallbacken 104
733 91 Sala


Lundells Bygg & Entreprenad AB
Gullvalla 186
733 96 SALA


Mälardalens Betongborrning AB
Fabriksg. 24
733 39 Sala


Nielsen Gräv & Schakt, K Holst
Kumlav. 20
733 93 Sala


Peter Norling Entreprenad I Sala AB
Fridhemsg. 8
733 39 Sala


SL Schakt & Anlägg AB
Väsby 164
733 93 Sala

Annons:

Entreprenadmaskiner i Sala

För att kunna arbeta med någon form av entreprenad i Sala behöver man ofta använda s.k. entreprenadmaskiner. Flera av de olika entreprenadföretagen från listan ovan kan hjälpa dig som behöver hjälp med entreprenadmaskiner i Sala. Om du t.ex. behöver hyra eller köpa begagnade entreprenadmaskiner i Sala eller bara letar efter reservdelar till någon entreprenadmaskin, t.ex. en ramp till Volvo BM eller något inom hydraulik eller tillbehör. Ibland kan du hitta entreprenadmaskiner i Sala till salu på auktion.

Allmän info om Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Areal: 11,01 km2
Antal invånare: 12289, år 2010

Jämför mellan olika entreprenadföretag i Sala

Innan du väljer ett företag för ditt byggprojekt är det viktigt att se till att du får det bästa priset. Därför ska du alltid jämföra olika företag och försöka ta reda på så mycket som möjligt innan du beslutar dig för ett företag i Sala. Ett viktigt steg när du jämför är att du kontaktar dem företag som passar dina behov och ber om en offert för ditt arbete. Det blir då enklare för dig att se prisskillnader och det blir enklare för dig när du ska göra det slutgiltiga beslutet för vilket företag i Sala du ska välja. Kom också ihåg att du kan kolla efter fler entreprenadföretag i andra städer i Västmanland om det inte finns något företag för dig i Sala

Här finns mer info och uppgifter om Sala.